Sikeres vállalkozás, apáról fiúra

Kenyeres László – Z.R. KENJERES I SIN- Kelebia – Eszközbeszerzés - Gépjárművek javítása és karbantartása

A kelebiai Kenyeres László az édesapjától vette át a tehergépjármű javító műhely, a KENJERES I SIN nevű vállalkozás vezetését. A Prosperitati Alapítvány pályázatainak köszönhetően jelentős fejlesztéseket és bővítéseket eszközölhetett, a gyorsabb és hatékonyabb munkavégzés érdekében. Mindezekről készséggel mesélt:

  • Milyen szolgáltatásokat nyújt a vállalkozásuk, a műhelyük?

A vállalkozásunk tehergépjárművek fékrendszerének javításával, felújításával és diagnosztikájával foglalkozik. Mindebbe tartozik a szelepek, alkatrészek cseréje, feljavítása, valamint a tehergépjárművek elektromos részeinek vagy pótkocsiknak a javítása, diagnosztikai ellenőrzése vagy cseréje.

  • Milyen eszközöket igényeltek a Prosperitati Alapítvány pályázatain és mindezek mennyiben segítették a műhely működését?

Több dolgot pályáztunk és nyertünk meg a műhelyünk részére. Egyebek között asztali fúrógépet, levegő előállításra kompresszort, valamint igényeltünk diagnosztikai eszközöket, pótkocsikra, továbbá levegős csövek készítéséhez szükséges gépeket. 2003 óta dolgozunk, működünk, 2010-ben vettem át édesapámtól az üzlet vezetését.

Az Alapítvány támogatása által beszerzett eszközök több szempontból is nagy segítségünkre vannak, meggyorsítják a munkavégzést, valamint általuk az ügyfelek részérére is több szolgáltatást tudunk nyújtani. Egyszóval segítjük a saját munkánkat, gyorsítjuk a munkafolyamatokat, valamint az ügyfelek számára minél szélesebb körben tudunk szolgáltatást nyújtani.

  • Folyamatban van- e valamilyen bővítés, illetve milyen terveik vannak a jövőt illetően?

Tervezünk további fejlesztéseket, amelyek szintén meggyorsítanák az üzletmenetet. Ezek közé a tervek közé tartozik esztergagép beszerzése és más diagnosztikai programok, illetve gépek megvásárlása. Mindezek az újabb generációs járművekhez szükségesek. Ennek érdekében már tettünk lépéseket, pályáztunk a Prosperitati Alapítvány, most zárult hetedik körében is. Próbaasztal beszerzésére nyújtottunk be pályázatot.

Ez az eszköz új szelepek, elektromos készülékek teszteléséhez, beállításához volna rendkívül hasznos. Mindez által szeretnénk újabb technológiai lépést tenni a javítási és diagnosztikai tudásunk növelése érdekében- hallottuk Kenyeres Lászlótól.

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon