Válságban a baloldal álságos világa

Mocorog az ellenzék Magyarországon. Aki figyeli a magyar politikát, már pedig ki ne figyelné, halhatja, hogy az LMP csatlakozott az MSZP kezdeményezéséhez, hogy az Országgyűlés tartson rendkívüli ülést augusztus 21-én. Nos,  idáig ez a dolog rendben is lenne, no meg azért a fizetésért, amit a parlamentben kapnak, néha illik  bemenni dolgozni, de mi legyen a téma? Hát csak is a CEU!

Na, erre én is felkapom a fejem és jobban odafigyelek, mert a zsebemben kinyílik a nem létező bicskám, hogy a gyökértelen magyar komcsik gyerekeiből lett baloldal ahelyett, hogy a luxusnyaralóikban a koktéljaikat szürtyölgetnék, ismét összehozta őket sors, akarom mondani a Soros.

Eleinte én is abba a hibában voltam, hogy talán ez a sorosozás már enyhe túlzás, de azt hiszem mindig világosabb a történet, hogy nem az. Azt gondolná az ember, hogy mint minden milliárdos személyes hasznát néző gátlástalanul törtető nemzeteket és népeket tönkretenni akaró vérszívó áll a háttérben, ami már aztán túlzásnak is tűnik, DE MÉGIS. Az utóbbi időben szinte minden „balhéban” előkerült a spekuláns neve. Ami legjobban felháborít, minisztereknek kijáró fogadtatás jár neki az EU-ban.

Nos, ne legyünk naivak, ez már nem csak kormányzati kommunikáció, itt tényekről beszélünk. Amikor a menekültekről beszélünk, akik özönszerűen árasztják el Európát az ő nevéről beszélünk, amikor a demokratikus kormányok tudatos és tervszerű megbuktatásáról van szó, csak is az ő nevével találkozunk. A britek sokat mesélhetnének arról, hogy ha egy nemzet fizetőeszközének a kicsinálásról van szó, ki áll a dolgok mögött – ismét csak Soros.

Nem lepődök meg, ha oktatás és a kultúra támogatása címszavak alatt agymosást folytatnak. Hogy a fenében lehet egy ember ennyire gátlástalan, gusztustalan és persze a népekre nézve veszélyes? Nincs aki megálljt parancsol neki?

No, de ha ez így van, csak mi magyarok vettük észre, a többiek nem merték ezt kimondani? Erre miért nem figyelmeztettek bennünket korábban, mert most már sokan látjuk, látják és kimondják, nem csak mi magyarok hangoztatjuk!

A napokban röppent fel egy hír, nem elhanyagolható: a CIA évtizedek óta először, és ezt a legdemokratikusabb országok egyike jelentette be, hogy a Kennedy-gyilkosság hivatalos változata hazugság.

Ezt a hírt a Politico Magazine információja, tehát politikailag korrekt hírként kell venni.

A Politico ezt írja róla: a CIA és az FBI vezetése azért lobbizik Donald Trumpnál, szinte szó szerint fenyegetve az elnököt, hogy az amerikai törvényhozás által kikövetelt jelentések „egyes részletei” mégse kerüljenek nyilvánosságra. Nemzetbiztonsági érdek ez, avagy egyesek hasznának a védelme? Azt hiszem tudjuk a választ!

Ehhez kérek magyarázatot, miért védik ezt a pénzharácsolót Clintonok, Merkelek és Junckerek? De leginkább a magyar „baloldali ellenzék” lépései érdekelnek, hogy miért mindig a „Soros által képviselt értékek” mentén jutnak közös nevezőre? Vagy nagyon is értem, de eddig a felismerésig el kellett jutnom sok honfitársammal együtt nekem is.

Láss csodát, a baloldal, de a libcsik is hirtelen megtalálták a közös hangot, mert Brüsszel újra kezdi a fröcsögést CEU-ügyben. Az LMP is lép és csatlakozik az MSZP kezdeményezéséhez, hogy tartson az Országgyűlés rendkívüli ülést nyáron. A többi aprólékpárt is támogatja az ötletet, noná, hogy támogatja!

Ami a legmeglepőbb, hogy Gyurcsány „pajtás”, aki hosszú hónapok óta az Orbán-kormány bojkottja címszó alatt a parlamenti munkavégzést is mellőzték, még nekik is „dolgozni” támadt kedvük (no, de ilyet). Persze amikor a munka bojkottól beszélünk, természetesen nem vonatkozik a fizetési átutalásaik gondos ellenőrzésére…

Hogy ki áll a dolgok hátterében? Miért most kezdeményeznek? Mire ez a nagy összeszédelgés, akik amúgy egymást harapdálják? Azért, mert helyenként kezd megváltozni a világ hála Istennek. Bizonyos pontokon már nem ők ellenőriznek mindent. Mondhatni – bár szerintem soha be nem ismernék – megijedtek. Sok minden felszínre került, és amit Orbán Viktor köntörfalazás nélkül ki mert mondani Sorossal kapcsolatban, azt ma már sokan megfogalmazzák, rámutatnak és már nem is olyan könnyű a dolguk, mint volt pár évvel ezelőtt!

Úgy látom, hogy agresszívabbak lettek, ezért ez a nagy törtetés. Már nem elég, hogy valaki képviselje az érdekeiket. Olyan kell, aki az ő részük, aki érdekeikben haszonrészes, aki minden gátlás nélküli pragmatikussággal végrehajt mindent, a lehető legmagasabb szinten.

Az újabb CEU-álbalhé melyik listának köszönhető? Válságban ez az álságos világ, amit képviselnek, már nem elég a „szegény migránsok” jajveszékelés, jó lenne valami felé lépni! Na, de csinálják, remélem a nép sokkal okosabb náluk! Én még hiszek a magasabb értékeket képviselő, keresztény Európában. Az biztos, hogy ez nem az én világom, de remélem a kedves olvasóé sem!

 

forrás: www.24.hu, www.pestisracok.hu

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon