Válaszút előtt

A szerző rajza

  • Bezzeg Európa még bezzegebb nyugati térfelén, valahol Dél-Franciaországban csak a mai – csütörtöki – napon három embert nyakaztak le világos nappal az utcán.
  • Mindeközben a szomszédban a becstelen és ostoba olaszországi baloldal azzal van elfoglalva, hogy Dávid szobrát lepellel fedjék le. 

Michelangelo remekműve tudniillik „sérti a muszlimok érzékenységét”.

Ide jutottunk. Ez ma a világ rögvalósága. Egy mezítelen márványszobor miatt nem büszkülhet, aki muszlim hitű.

Ez Európa.

  • Szintén Európa földrajzi értelemben a nagykikindai község is, ahol Oroszlámoson muszlim migránsok büntetlenül molesztálhatják az ottélőket, utcai árusokat zaklathatnak, tönkre tehetik azok portékáját: a falu központjából curikkol, iszkol a rend éber őre is. Gondolom, a szerb fakabátnak sincs kedve tengelyt akasztani a láthatóan részeg, bedrogozott csürhével.

A szerkesztőségben tegnap reggel megnéztem a híreket: kedd éjjel óta Philadelphiában az utcákon eluralkodott az anarchia.

Több mint ezer ember fosztogatott, mert a rendőrök lelőttek egy késsel rájuk támadó néger férfit.

  • Ezzel egyidőben New Yorkban magukat antifasisztának vallók – az úgynevezett Antifa csőcselék – majdnem meglincselt egy zsidó férfit és a lányát, mivel azok részt vettek a „Zsidók Trump mellett” elnevezésű szimpátia tüntetésen.

Ugyanakkor két huszonéves néger nő, akik ráadásul nővérek, 24 késszúrással sebesítettek meg egy biztonsági őrt, mert az kérte, hogy az üzletben vegyenek fel egészségügyi maszkot.

Ez meg Amerika.

Ahol a jövő héten elnököt választanak. A szavazás már hetekkel ezelőtt megkezdődött, ahogy óramű pontossággal kirobbantak a zavargások is.

A feketéket szépen fölpujgatták arra képzett „civil szervezetek”.

Megy a lejárató akciók láncolata Donald Trump ellen. A „független” NGO-k felhasználásával Trump ellenes tömegmozgalmakat hoztak létre. Ilyen alkalomra bevett szokása a szabadelvű fősodornak a rasszista kártya kijátszása.

Emlékszünk ugye a jámbor néger óriás, Michael Brown esetére?

A liberálisok narratívája szerint egy rasszista fehér rendőr, Darren Wilson lőtte le 2014-ben Fergusonban, pedig az feltartott kézzel könyörgött az életéért…

Hála a nevesített milliárdos spekuláns bőkezűségének, emiatt a feketék fél évig randalíroztak Fergusonban. Összebalhéztak párszáz milliónyi dolláros kárt, a Black Leavs Matter mozgalom szárnyra kapott, és sok néger jól élt a havi ezerötszáz dollárnyi fizetésből, amit Gyuri bácsi egyik NGO-ja adott nekik a „spontán” protestálásért, vagyis a kendőzetlen fosztogatásért.

Nos, mint azóta kiderült, Michael Brown tíz perccel a rituális öngyilkossága előtt még azért kirabolt egy kisboltot, és egy marihuánás dzsoint után megtámadta az őt helyes közlekedésre fölszólító rendőrt.

A bedrogozott tohonya az út közepén csámpázott, majd a „jámbor” haramia a rendőrautó ablakán behajolva el akarta venni a rendőr fegyverét. Nem viccből csinálta, ugyanis Wilson őrmester nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett a dulakodás közben. A rendőr ezt követően a kocsiból kiszálva megállásra szólította fel a közben már elimbolygó tagbaszakadt négert. Ekkor az őrmesterre rontott, aki önvédelemből beleürítette a tárat a rá támadó 130 kilós „galamblelkű” Brownba. Az amerikai bíróság Darren Wilsont minden vádpontban felmentette és a perújrafelvételt is elutasította.

Ezek a tények a BLM-antifa-liberális véleménykommandónál semmit nem számítanak. A mai napig emlegetik a rasszista rendőri erőszak áldozataként a „békés Mackót”, hergelik vele a négereket.

Ezzel egybecsengő módon csak a legelvetemültebb tolerancia bajnokok méltatlankodnak az elhíresült Floyd halála kapcsán, hogy szintén felmentették az intézkedő rendőrt.

Floyd szervezetében halálos dózisban találtak fetanylt meg még másik két kábítószert. Floyd híres mondása, hogy nem kapok levegőt, már a rendőri intézkedés előtt elhangzott. (A fullasztó érzés a fetanyl túladagolás egyik jellemző szimptómája. A nyak elszorítása akkor lenne problémás, ha a gége környékén, vagy a verőerek felett fejtünk ki nyomást. Anatómiai képtelenség, hogy a tarkóra térdeléstől meg lehet fulladni. Ketrecharcos edzéseken sok fojtást gyakorolnak, de senki sem próbálja a másikat a nyak hátuljára helyezett nyomással lefojtani. Költői kérdés, vajon miért nem?)

Floyd esetében meg lehetett volna előzni a bajt? Meg. Floydot a korábbi fegyveres rablásakor kellett volna megakadályozni, amikor egy várandós nő hasához fogott fegyvert. Semmi embertelenség, semmi rasszizmus, semmi kínzás, csak úgy csöndben, gyorsan, tarkón… Isten viszont nem ver bottal. Jobb a világ Floyd nélkül.
Amerika hamarosan választ.

A legújabb francia terrorhullám kapcsán Európa is válaszút előtt áll.

Nem most érkeztünk oda.

Akik évtizedek óta figyelmeztettek a kontinensre leselkedő veszélyre, azok eddig rendre kirekesztőnek, nácinak lettek megbélyegezve. Mára egyre többen kezdenek hasonlóan vélekedni. Nem kell hozzá jóstehetség, a számuk minden egyes erőszakos cselekmény után szignifikánsan fog növekedni, mert a legostobább ember is a saját kárán okul, hajlamos a tapasztalatai alapján dönteni, nem pedig elhinni, amit politikailag korrekt véleményvezérek, fizetett ügynökök tálalnak neki.

Úgy Amerikában, mint Európában egy nép életképességét a minőségi emberanyag megtartása és annak növelése, a becsület, a tartás, a devianciák elutasítása viszi előre, és az, hogy megválogatják, kiket engednek maguk közé.

Amerika, de egyben Európa ellenfele Kína erre kézenfekvő példaként szolgál. 

A kínaiak nem azért vannak sokan, mert marha sok gyereket csinálnak, hanem mert az elmúlt 3000 évet a világ kvázi letojásával töltötték. Nem indítottak hódító háborúkat egészen 1949-ig, Tibet annektálásáig. Hajdani gazdaságuk alapja a teraszos rizsművelés volt, mert a gabonatermesztés több terményt ad, de több élőmunkát is igényel. A rizstermesztésbe nagyjából végtelen számú munkást be lehet kapcsolni, ezért Kínának – az irdatlan létszámú lakossága ellenére –, sosem volt emberfeleslege. Ráadásul az időről időre jelentkező járványok visszavetették a lakosságszámot (csak az 1894-es kantoni pestis egy hónap alatt 60 ezer áldozatot követelt). Tehát Kína azért népes, mert méretéhez és erejéhez képest több ezer éven át megdöbbentően kevés háborút vívott.

Adódik a kérdés: hát mi, magyarok?

A történelmi Magyaraország pedig ott szúrta el, hogy mint számos más nép az asszíroktól a németekig: egyszerűen „túlháborúztuk” magunkat. Olyan fokú mennyiségi és minőségi emberveszteséget szenvedtünk, hogy az biológiai alapjaiban roppantotta meg a népességet. Régi igazság ugyanis: 1848-49'-ben meghaltak, akik virtuskodóak voltak. 1914-18-ban meghaltak, akik bátrak voltak. 1941-45 között elestek, akik kötelességtudóak voltak, 56'-ban pedig meghalt, vagy elmenekült Magyarországról, akiben maradt egy csöppnyi becsület.

Hogy a jövő mit hoz? Amerikában egy hét múlva már sejthető lesz.
Európában meg?

Járjunk múzeumokba, képtárakba, olvassunk klasszikusokat: ki tudja meddig tehetjük büntetlenül. A magam részéről bekészítek egy vasvillát a bejárati ajtó mögé.
 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon