Sargentini-jelentés: minősített hazugságok a magyarok ellen

Szégyen, nem szégyen, bevallom, hogy hihetetlen szomorúság és ugyanakkor méreg is hatalmába kerít, ha erre a SZAR-gentini asszonyságra gondolok, aki a válogatott, minősíttet hazugságaival sértegeti mindazt, ami számomra, számunkra meggyőződés, nem csak politikai döntés, de nemzeti ügy is. Sőt, európai ügy is, mi több keresztény ügy!

Ez egy intézményesített bosszú Magyarországgal szemben, ami minősíthetetlen, és mindez azért, mert a magyar kormányzat nem hajlandó behódolni a brüsszeli bal liberalista, Soros György szponzorálta, talán nyolc elemit végzett, menekülteket pártoló szerencsétlenségeknek.

Örülök annak, hogy maga Orbán Viktor miniszterelnök úr szeptember 11-én az uniós képviselők előtt Strasbourgban személyesen felszólal majd a vitában, hangsúlyt adva az ügynek és kifejti a véleményét az egyértelmű hazugságoktól hemzsegő irománnyal kapcsolatban.

Emberére talált Judith Sargentini holland bevándorláspárti képviselő, mert miniszterelnök úr maga fogja azt az ügyet védeni, amit sokan képviselünk, és ami nem csak a magyarok védelmét, de egész Európa jövőjét jelentheti.

Arról is meg vagyok győződve, hogy ez már a következő EU választásoknak is megadja a felhangot. Ez a Sargentini úgy készítette el a jogi jelentést, hogy semmilyen felsőfokú végzettsége nincsen, nemhogy jogi diplomája. Viszont nagyon jó viszonyt ápol Soros Györggyel, és ez Brüsszel számára máris alkalmassá tette a jelentés elkészítésére. Nem felháborító ez?

Aztán ha figyeljük a híreket, azt is hallhattuk, hogy az Európai Bizottság 54 millió eurót kifizet Magyarországnak a déli határ védelmére a migrációs válság kezdete óta elköltött mintegy 900 milliós költségből, ezzel elismeri, hogy az ország az unió külső határait védi. A kiadásokból a bizottság több mint 300 millió eurót elfogad, és az ebből jelenleg rendelkezésre álló 54 millió eurót rövid időn belül átutalja.

A határkerítés építésekor mindenki vitatta annak szükségességét és azt, hogy Magyarország azzal az unió külső határait védi. A bizottság a kerítésépítést közvetlenül nem finanszírozza, de egyéb biztonsági kiadásokhoz hozzájárul. Lassan, de kikristályosodik az az álláspont, amit oly sokan képviselünk már a kezdetek óta. Olaszország, Ausztria, V4-ek és lassan a német lakosság is belátja, hogy az orruknál fogva vezették őket.

Élhetetlen közösségek, gyenge közbiztonságú városok, félelem, terrorcselekmények, szokatlanul megugró bűncselekmények, nők elleni erőszak! Kell ez Európának? A korlátlan, ellenőrizetlen bevándorlás?

Drukkolok Magyarországnak és igazából már nem is a Sargentini-ügy az, ami foglalkoztat, hanem a következő EU választásokért izgulok, amikor végre megfelelő ember kerül  Junker helyébe!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon