Nézem a vitát az EP-ben...

Hát nem  is tudom, hogy mit mondjak. A terem kong az ürességtől: pár megrögzött demokrata és nem demokrata támogatja és támadja Orbán Viktort, aki kb 5 percet kapott, hogy elmondja, hogy nem szeretnénk bevándorló ország lenni. Ennyi.

Aztán pedig rázudították a parlamentet. Érdekes módon, ugyanolyan felületes lózungokat durrogtatnak a demóféltők, mint a Sargentini-jelentés.

Amely túlnyomóan arról szól, hogy meglehetősen nem sikerült kellő mértékben a lehetőségekhez képest, és ez aggasztó.

Se füle, se farka, alanymentes, állítmányban is szegény, üres mondatok. Mint szegény asszony élete. És mire éleződik ki az egész? A migránsokra. Mindenki a migrációt hozza fel.

Van persze 1-2 korrupciós felhang, pár kisebbségért adódó vicc, de az egész mind a migrációra van kihegyezve. Csak akkor nem értem, mi ez az egész színjáték: indítsatok eljárást, mert nem akarunk migránsokat. Ja, hogy az nem meritek, mert meglincselnének otthon, mi?

Egyre jobban az az érzésem, hogy egy nagyot hibáztunk a történelem során: nem engedtük tovább a törököket. Ha végigtarolták volna Párizst és Berlint, akkor azt hiszem, hogy nem lenne ekkora a szerelem.  Persze most sincs, az átlag európai kisembereknek már nagyon kivan a bucijuk. Csak ezeket a mókuskákat még a tejfeles-mézes Kánaánban élő nyugatiak szavazták be, nem pedig a megerőszakolt aktivisták, a kölni újévezők vagy brüsszeli metrózók.

Jövőre nagy változások lesznek, addig van ez az erőltetett menet, hogy átnyomjanak mindent, amit csak lehet, mert jövőre vége a demokrácia-féltésnek.

Jön a kemény valóság.

Szar-gén Tini már előre is rohant, bejelentette a visszavonulását. Persze, mert még a füvező hollandusok se annyira hülyék, hogy még egyszer megválasszák.

A helyzet tehát az, hogy ekézik Magyarországot, a magyar ellenzékkel az élen, én meg fogom a fejem, hogy mi lesz itt húsz év múlva, amikor fél Nyugat-Európa menekülni fog az otthonaikat „védő” sária-rendőrség elől… vízumot kell majd bevezetnünk? Na, akkor meg majd azért kapunk a fejünkre.

Akárhogy is van, látva ezeket a csodademokratákat, én azt mondom, maradjunk mi csak meg az elmaradott 19 századi posványunkban állítólagos rasszista, fasiszta, kirekesztő-székrekesztőnek és várjuk meg, míg a nyugatot felvirágoztatja az iszlám.

Utána meg csak adnak egy imámot visszanemtérítendő támogatás formájában. Pécsett már van egy cuki dzsámink, ott elkezdhetjük eldobálni a kalapkarimánkat, a feleségeinket meg egy nap alatt becsavarjuk kormos lepedőbe.

 

Végezetül köszönöm a Szabad magyar szónak a hiteles forrást, köszönöm, hogy elérhetővé tették a teljes jelentést magyarul a portálon. Nélkülük nem ment volna a tisztánlátás. Hol tudok előfizetni?

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon