Negyedikként hirdette ki a VMSZ listáját a Köztársasági Választási Bizottság

Fotó: Ótos András

Miután a tegnapi nap folyamán a Vajdasági Magyar Szövetség átadta a Köztársasági Választási Bizottságnak a valamivel több mint egy nap alatt összegyűjtött 11 967 támogató aláírást, a Köztársasági Választási Bizottság ki is hirdette VMSZ választási listáját a négyes sorszám alatt.

A párt önállóan vesz részt a köztársasági megmérettetésben, így teljes, 250 fős listát adott át.

A listavezető Pásztor Bálint, őt Kovács Elvira követi, majd Fremond Árpád és Pék Zoltán következik.

Pásztor István, a VMSZ elnöke a Magyar Szónak nyilatkozva elmondta, hogy azok, akik a lista elején vannak és már több mint 10 éves parlamenti tapasztalattal rendelkeznek, még mindig alig negyvenévesek. Erejük teljében vannak. Most értek be, most vérteződtek fel azzal a tudással, azokkal a képességekkel, most rendelkeznek azzal az emberi kapcsolatrendszerrel, amit az elmúlt 10 évben felépítettek. Butaság lenne ezt a csapatot megbontani.

A Vajdasági Magyar Szövetség kampánya március 15-én veszi kezdetét.

A rendelkezésre álló kampányidőszakban a VMSZ igyekszik majd számot vetni az elmúlt mandátum alatt elért eredményekről. A pártprogramot az egység, a fejlesztés és a jövő jellemzi. Számos településre ellátogatnak majd a VMSZ politikusai, hogy elbeszélgessenek a polgárokkal, és meggyőzzék őket arról, hogy miért fontos a választásokon, április 26-án a VMSZ-nek újra bizalmat szavazni. A vajdasági magyar közösségért, a közösségünk ügyeiért senki más nem tud tenni, csakis a Vajdasági Magyar Szövetség.

Nincs más párt, aki képviselhetne bennünket, ezt kell megérteni.

S nem szabad kishitűnek lennünk!

Azért, mert kisebbségi közösség vagyunk, még nem vagyunk másodrendűek.

 

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon