Ég a pofám!

Pixabay

Eddig csak figyelgettem a delelő portálon a megjegyzéseket, az ott kommentelő igazságosztókat.

Ég a pofám, hogy ennyi szennyet össze tudtak hozni (valójában ez is nagy munka ám). Az oknyomozás és felderítés nem is zavarna, de a vajdasági magyar lét meghatározó személyeit, kiváló tanárokat és lelkiismeretes embereket név szerint megszólítani, ehhez már pofa kell!

"Nyíltan" kimondja, hogy a különböző szervezetek honnan és mennyit kapnak. Ezzel semmi gond! Mert mintha nem lenne amúgy is transzparens a rendszer...

De a másik oldal miért nincs felsorolva?! Mosolytenger fesztivál (önkormányzati és magyarországi támogatások), sajtó támogatása és még sorolhatnám az MM-hez és a magát független, szabad ,vagy bánja kánya hogyan nevezik még magukat, kapcsolódó rendezvényeket.

Jó lenne ám ezt is felsorolni! Csak hogy teljes legyen a kép!

Ég a pofám, hogy a következő nemzedék fiataljait így, és ennyire gátlástalanul degradálják, hogy a leírtakban ennyi csúsztatás és ferdítés tömkelege található.

Valóban, ehhez pofa kell!

Éjfélkor csöngetnek, az öregember ajtótnyit, de nem lát senkit. Lenéz a lábtörlőre, és megrettenve látja, hogy ott áll a kis halál. Ugyanolyan, mint az öreg kaszás, csak kicsiben. Méret ide-oda, az öregember nagyon megijed, de a kishalál megszólal:
- Nem kell megijedni, csak a tengerimalacért jöttem.

Súlytalan a történet, rombol és valóban a tengeri malac utolsó pillanatairól szól!

Ja, név és cím a szerkesztőségben! Gyere-gyere malacka!

Megosztás

Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
Reddit icon
e-mail icon